Agenda, nieuws enzo

Repetities


In verband met de

Coronamaatregelen zullen onze repetities tot nader bericht vervallen!

Optredens


14-06-2020

Shantyfestival, Tubbergen

Helaas is het festival vanwege de Coronamaatregelen afgelast.

Het volgende festival zal zijn op

zondag 13 juni 2021.


02-10-2020

10e Open Muziekestafette, Heino

Vanwege het Coronavirus gaat dit evenement helaas niet door.

Deze 10e editie gaat nu plaatsvinden in oktober 2021.


Op zoek...


Het Kamper Schokkerkoor is op zoek naar een accordeonist! 


Bespeelt u een accordeon en wilt u deel uit maken van een uniek koor? Dan is Het Kamper Schokkerkoor een geschikte plek voor u. Het is geen shanty-, smartlappen- of zeemanskoor; maar een koor wat een bijzonder verhaal te vertellen heeft over het eiland Schokland.


Ter uitbreiding van onze groep muzikanten zijn wij op zoek naar een accordeonist die tijdens de repetities op vrijdagavond (19.30 uur tot 21.30 uur) beschikbaar is om de koorleden muzikaal te begeleiden. En die natuurlijk het koor ook wil begeleiden bij optredens.Het Kamper Schokkerkoor is op zoek naar u! 


Lijkt het u leuk om ook bij ons te zingen? Wij hebben nog plek voor enthousiaste zangers en zangeressen! Kom gerust eens langs op onze repetitieavond. Als het u wat lijkt mag u meteen meezingen!

Wij repeteren op vrijdagavond van 19.30 uur tot 21.30 uur in De Notenkraker te Kampen, 3e Ebbingestraat 49.       


Is uw interesse gewekt? En wilt u wat meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met Corrie Winkeler (secretariaat) op nummer 038 - 33 18 966 of 06 - 28 63 98 18.

Mailen kan ook: secretariaat@schokkerkoor.nl


Dagje-uit enzo...


Dat Het Kamper Schokkerkoor een hecht koor is, blijkt wel uit het feit dat er geregeld een gezellig dagje-uit wordt georganiseerd.

Of samen een middagje bloemschikken en kerststukjes maken. Of met z'n allen een paar dagen met de boot naar een kerstmarkt in Duitsland.


En niet te vergeten de gezellige avonden rond 5 december en de  Kerst, meestal met een verloting-met-mooie-prijzen. Dit alles wordt georganiseerd door onze, zeer actieve, activiteitencommissie.Vrijdag 20 december 2019 hebben we kunnen genieten van een 'kerstbrunch' en natuurlijk de welbekende verloting-met-mooie-prijzen. Het was weer fantastisch! 

© Het Kamper Schokkerkoor, 2020