Donateur - Sponsor

Donateur

Het Kamper Schokkerkoor treedt met regelmaat belangeloos op in zorginstellingen. Om dit te kunnen blijven doen zijn wij op zoek naar u, als donateur. Voor slechts 10 euro per jaar bent u onze donateur en maakt u dit mede mogelijk.

Wanneer u denkt: ik wil dit mooie koor hierin steunen, dan kunt u zich aanmelden bij het secretariaat, telefoon 06 - 14 92 06 05 (Ineke Riezebos) of 06 - 10 24 53 01 (Joke Jager) of per mail: secretariaat@schokkerkoor.nl.

Sponsor

Wilt u sponsor worden van dit unieke koor? Dan is dat uiteraard mogelijk! De sponsorgelden die wij ontvangen, worden uiteraard ten behoeve van het koor besteed. U kunt dan denken aan kleding, uitbreiding van het repertoire, de muziekinstallatie en overige activiteiten. Tevens kan uw naam vermeld worden op deze site.

Wanneer u denkt: ik wil dit unieke koor best als sponsor steunen maar hier eerst toch nog wat meer over weten, dan kunt u dit telefonisch aanvragen bij het secretariaat op nummer: 06 - 14 92 06 05 (Ineke Riezebos) of 06 - 10 24 53 01 (Joke Jager) of per mail: secretariaat@schokkerkoor.nl