Dirigent en muzikanten

Dirigent

Het Kamper Schokkerkoor prijst zich gelukkig met een dirigent als Beatrix Boersma.

Beatrix Boersma is een klasse apart.

Zij is een harde werker, is vooruitstrevend, heeft voeling met het koor en heeft enorm veel muzikale ervaring.

Dat een goede dirigent heel belangrijk is kunnen wij als koor van harte beamen.

Muzikanten

Het Kamper Schokkerkoor wordt muzikaal begeleid door twee accordeonisten en een drummer.

Nestor van deze groep muzikanten is Wim Hendriks. Al jaar en dag tovert hij uit zijn accordeon de meest prachtige melodieën.

Dan is er Henk ter Steeg. Vanaf april 2017 ondersteunt hij het koor op zijn drumstel. Een mooie aanvulling!

Met ingang van het nieuwe zangseizoen in 2017 heeft Theo Iding zich, als accordeonist, bij ons muzikantenduo aangesloten. Daar zijn  we heel blij mee.

En wat heel belangrijk is: het koor, de muzikanten en de dirigent vormen een eenheid!